پسماندها و بازیافت

اخبار مربوط به زباله و بازیافت

پسماندها و بازیافت

اخبار مربوط به زباله و بازیافت

ساخت آجر فوق سبک از کاغذ باطله

محققان شیمی یکی از واحدهای فن‌اور رشد پارک‌ علم و فن‌آوری آذربایجان شرقی موفق به تولید آجر فوق سبک سلولزی از الیاف کاغذهای بازیافتی شدند.
مهندس محمد علی مجری طرح با اعلام این مطلب به ایسنا گفت: در تولید آجر فوق سبک از الیاف کاغذهای بازیافتی سلولوزی که نوعی پلیمر طبیعی است، استفاده کردیم به طوری که پس از مخلوط کردن این دو مواد و قالبگیری، این آجرها می‌توانند بدون استفاده از هیچ گونه مصالح و ملاتی مورد استفاده قرار گیرند.

وی در خصوص چگونگی تولید این نوع آجرها خاطر نشان کرد: کاغذهایی که از زباله‌های خشک سلولوزی هستند و یا کاغذهای روزنامه‌ ، کارتن‌ها و ... را وارد خط بازیافت می‌کنیم و پس از بازیافت که به خمیر کاغذ تبدیل شدند آن را با موادی مانند پلیمرها، رزین‌ها و مواد دیگنین دار مخلوط می‌کنیم، سپس آن را در قالب‌های انقباضی قرار می‌دهیم. در این مرحله به دلیل وجود رطوبت در خمیر کاغذ این قالب‌ها را در جریان حرارت هوا و یا خشک کننده‌ها قرار می‌دهیم تا به صورت بلوک‌های طراحی شده و به یک آجر تبدیل شوند.

علی در رابطه با چگونگی به کارگیری این آجرها افزود: از آنجایی که این آجرها نیاز به هیچ گونه ملات و یا مصالحی ندارند، آن را به صورت پازل به یکدیگر وصل می‌کنیم و سپس میله هایی را از داخل آنها عبور می‌دهیم و آن را به سازه اصلی ساختمان وصل می‌کنیم

وی با اشاره به این که این آجرها می‌توانند در دیوارهای غیر باربر، تیغه ها و بخش‌های درون ساختمان مانند یونولیت‌ها مورد استفاده قرار بگیرند در خصوص ویژگی این محصول اضافه کرد: این آجرها جزو ترکیبات فوق سبک هستند و وزن چگالی آن ها نیم گرم در سانتیمتر مکعب و همچنین 500 کیلوگرم در متر مکعب است که این میزان در مقابل سازه های سبک سیمانی و مشابه آن بین 900 تا 1700 کیلو گرم در متر مکعب است و از آنجایی که در سبک سازی ساختمان و سازه های ساختمانی هر قدر مصالح سبک‌تر باشد، بهتر و کم خطرتر است این امر جزو مهمترین ویژگی‌های این محصول است.

علی در خصوص دیگر ویژگی‌های آجر ابداعی تصریح کرد: در صورت به کارگیری این آجرها در ساختمان و دیوارها دیگر نیازی به رنگ آمیزی این دیوار نیست، چرا که ما می‌توانیم این آجرها را در طول مرحله تولید به هر رنگی که بخواهیم تولید کنیم و همچنین آتش گیر نبودن این آجرها ویژگی دیگر این سازه در مقابل یونولیت‌هایی است که مقاومت کمی در برابر آتش دارند ، اما آجرهای فوق سبک تا حدود 500 درجه سانتیگراد می‌توانند در مقابل آتش مقاومت کنند.

وی در پایان به ایسنا گفت: پس از تولید این آجر در سطح آزمایشگاهی و پایلوت نمونه آن را در اختیار گروه عمران دانشگاه‌های تبریز قرار دادیم که خوشبختانه نتایج آزمایش‌های انجام شده مثبت اعلام شده و تنها منتظر تایید سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی و مرکز تحقیقات ساختمان وزارت مسکن هستیم و امیدواریم بتوانیم با حمایت‌های مالی بخش دولتی آن را وارد مرحله تولید انبوه کنیم.

نظرات 4 + ارسال نظر
ebrahim karimi چهارشنبه 16 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 11:55 ق.ظ http://hobbolhosein.persianblog.com

همکار گرامی سرکار خانم صالحی؛
سلام
بدینوسیله انتخاب شایسته سرکار عالیه را به عنوان وبلاگنویس برتر ، خدمتتان تبریک عرض مینمایم.

دنیاااا بار ممنون از توجه شما جناب اقای مهندس کریمی. همکار محترمی که بودن شما در سازمان باعث افتخار است.

محسن ادیبی یکشنبه 15 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 10:50 ب.ظ http://baztab8.mihanblog.com

باسلام
خوشحال میشم وقتی وبلاگهایی با موضوع بازیافت می بینم.
اگه مایل باشید میتونید در وبلاگ شرکت بازیافت لنجان درخواست عضویت بدید و مطالب خوبتونو اونجا هم انعکاس بدید . درصورت تمایل کامنت بذارید . خوشحال میشم .

[ بدون نام ] سه‌شنبه 5 دی‌ماه سال 1391 ساعت 07:12 ب.ظ

واقعا تعجب می کنم که هیچ کس روی وبلاگت نظر نمی ذاره.
وبلاگت فوق العاده است.

خیلی لطف دارید ممنونم

پرهام یکشنبه 3 دی‌ماه سال 1391 ساعت 02:29 ب.ظ

چه جالب.
مگه اینا تو ایران هست واسه خرید؟

این نوع آجرها قابل ساخت هستند. با متخصص های با سوادی که تو کشور داریم توانایی تولید هر چیزی رو خواهیم داشت ولی بهتره که ما هم یه نوع آوری دیگه داشته باشیم و همیشه از تولید دیگران کپی نکنیم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد